Salentijn Recruitment

Specialist Nutritie Herkauwers

Delete
Save in favorites
Regio Nederland met kantoor in Stroe (Barneveld)
Veehouderij
Diervoeding/Feed
30 Aug. 2024

Specialist Nutritie Herkauwers

Share

Bedrijfsprofiel

dsm-firmenich is een Zwitsers-Nederlands bedrijf, beursgenoteerd op Euronext Amsterdam, met activiteiten in bijna 60 landen en meer dan €12 miljard omzet. Met een divers, wereldwijd team van bijna 30.000 werknemers, brengen wij vooruitgang tot leven, elke dag, overal en voor miljarden mensen. dsm-firmenich Animal Nutrition & Health is één van de meest innovatie bedrijven met recente productintroducties als Bovaer®, Hy-D® en Vevovitall™. Onze premix fabrieken zijn state-of-the-art met een sterke focus op flexibiliteit. Als onderdeel van het cluster Noordwest Europa werken we in de Benelux sterk met elkaar samen en delen we veel informatie tussen de landen. Om het team Nutrition & Formulation in Nederland compleet te maken zoeken we een nieuwe collega in de functie van Specialist Nutritie Herkauwers.

Functie omschrijving - Specialist Nutritie Herkauwers

Als specialist ben jij de expert op het gebied van voeding voor melkkoeien, kalveren, vleesvee, geiten en schapen. Met jouw kennis en ervaring adviseer jij onze mengvoerklanten in de formulering en het samenstellen van voeders en rantsoenen voor rundvee. Vanuit onze premixen, additieven en ingrediënten werk je aan klant specifieke voerconcepten waarbij je veehouders vooruit helpt met een gezonde en productieve veestapel. In deze functie ga je dan ook regelmatig met onze mengvoerklanten mee ‘de boer’ op voor tweedelijns technische begeleiding. Daarnaast werk je actief met onze klanten en sales collega’s samen om onze on-farm management tools in de mark te zetten. Je bent betrokken bij het opzetten van lokale proeven om de effectiviteit van onze producten en concepten in de praktijk te toetsen. Je verdiept je nutritionele kennis op basis van wetenschappelijke literatuur, het bezoeken van congressen en intern onderzoek. Jij weet deze informatie te vertalen naar praktische adviezen voor klanten en collega’s.

Functie eisen - Specialist Nutritie Herkauwers

  • Een afgeronde Bachelor veehouderij of Master dierwetenschappen;
  • Minimaal 5 jaar technisch commerciële werkervaring in de rundveehouderij;
  • Je hebt passie voor de melkveehouderij, kent het reilen en zeilen op het boerenerf;
  • Ruime ervaring met het optimaliseren van rantsoenen en/of mengvoer;
  • Je vindt het leuk om klanten en collega’s te adviseren en te trainen;
  • Je bent analytisch, gestructureerd, gedreven en een echte teamplayer;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Aanbod

We bieden je een uitdagende baan waarin je jezelf kan ontplooien in de functie en kan doorgroeien binnen de organisatie. Je komt te werken in een ervaren team met een gezellige werksfeer. Jouw werk heeft enorm veel waarde voor ons bedrijf, onze klanten en de kwaliteit van onze producten. Je kunt bij ons heel veel leren op nutritioneel vlak, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bieden we allerlei trainingsmogelijkheden. Je werkt vanuit een mooi kantoor direct gelegen naast onze zeer moderne premixfabriek. We betalen je een uitstekend salaris en bieden je diverse aantrekkelijke secundaire voorwaarden.

Interesse in Specialist Nutritie Herkauwers?

We hebben de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Salentijn Recruitment. Heb je vragen of wil je in vertrouwen eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op met drs. Chris Salentijn op 06 - 2923 9211.Jouw sollicitatie met CV kun je per e-mail sturen naar chris@salentijnrecruitment.nl

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.dsm.com/anh en www.twilmij.nl

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Nieuwegein (gunstig gelegen langs de A2).
Bij voorkeur Home Office in Zuid-Nederland (ten zuiden van de A12). Noord-Vlaanderen ook mogelijk.
Wijchen
Benelux with offices in Zaventem (BE) and Capelle aan den IJssel (NL)
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren