Salentijn Recruitment

Account Manager ANH Benelux

Delete
Save in favorites
België + Zuid-Nederland
Veehouderij
Diervoeding/Feed
28 Aug. 2024

Account Manager ANH Benelux

Share

Bedrijfsprofiel

dsm-firmenich is een Zwitsers-Nederlands bedrijf, beursgenoteerd op Euronext Amsterdam, met activiteiten in bijna 60 landen en meer dan €12 miljard omzet. Met een divers, wereldwijd team van bijna 30.000 werknemers, brengen wij vooruitgang tot leven, elke dag, overal en voor miljarden mensen. dsm-firmenich Animal Nutrition & Health is één van de meest innovatieve bedrijven met recente productintroducties als Bovaer®, Hy-D® en Vevovitall™. Onze premix fabrieken zijn state-of-the-art met een sterke focus op flexibiliteit. Als onderdeel van het cluster Noordwest Europa werken we in de Benelux sterk met elkaar samen, vanuit Deinze (BE) en Stroe (NL) beleveren we onze klanten in België en Nederland. Om het commerciële team in de regio te versterken zoekt Salentijn Recruitment een enthousiaste Account Manager Benelux Animal Health & Nutrition.

Functie omschrijving - Account Manager ANH Benelux

Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor de relatie met een veelvoud aan mengvoerleveranciers en spant u zich in om nieuwe klanten aan onze organisatie te binden. U bent in staat duurzame klantrelaties te onderhouden en samen met hen geplande commerciële doelstellingen te behalen. Uw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het:

  • Identificeren van nieuwe kansen in de markt in samenwerking met uw sales manager;
  • Ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van op maat gemaakte strategische account plannen om op korte en lange termijn sales- en klantdoelstellingen te behalen;
  • Uitbouwen van lange termijn relaties binnen de mengvoerwereld, van nutritionist tot inkoper en van veehouder tot commercieel directeur;
  • Voorbereiden van offertes, prijzen en het onderhandelen van contracten;
  • Coördineren van technische services en nutritioneel support voor uw klanten.

Functie eisen - Account Manager ANH Benelux

  • Een afgeronde Master diergeneeskunde, bio-ingenieurs- of dierwetenschappen;
  • Bij voorkeur heeft u een aantal jaren commerciële werkervaring;
  • U vindt het leuk om te presenteren en klanten te adviseren;
  • U bent resultaatgericht, leergierig, een netwerker en een echte teamplayer;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Aanbod

We bieden u een uitdagende baan waarin u zichzelf kan ontplooien in de functie en kan doorgroeien binnen de organisatie. U komt te werken in een ervaren team met een gezellige werksfeer. U kunt bij ons veel leren op zowel commercieel als nutritioneel vlak, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bieden we allerlei trainings- mogelijkheden. We betalen u een uitstekend salaris en bieden u diverse aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een bonus en de optie om extra vakantiedagen op te nemen.

Interesse in Account Manager ANH Benelux?

We hebben de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Salentijn Recruitment B.V. Heeft u vragen of wilt u in vertrouwen eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Chris Salentijn op +31 (0)6 - 2923 9211. Uw sollicitatie met CV kunt u per e-mail sturen naar chris@salentijnrecruitment.nl

Meer informatie over de dsm-firmenich ANH organisatie vind u op www.dsm.com/anh

Meer Benelux vacatures in animal health & nutrition vind u op www.salentijnrecruitment.be

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Nieuwegein (gunstig gelegen langs de A2).
Bij voorkeur Home Office in Zuid-Nederland (ten zuiden van de A12). Noord-Vlaanderen ook mogelijk.
Regio Nederland met kantoor in Stroe (Barneveld)
Benelux with offices in Zaventem (BE) and Capelle aan den IJssel (NL)
Rijsenhout (NH)
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren